tiistai 14. helmikuuta 2012

Lattea ja säänvaihtelua

Helmikuu ja Japanin säähaasteet. Enää ei sadakaan lunta joka päivä vaan lämmöt nousee korkeuksiin ja kerran viikossa saadaan sadetta. Niin tuttua edellisiltä vuosilta. Tämä aiheuttaa muutoksia lumipatjaan ja nämä muutokset pitää ottaa huomioon vuorilla liikkuessamme. Viime viikolla saatiin kaikki iso herätys, kun ystävämme majoituksesta laittoivat suuren tuulenpakkaamaan lumipatjan liikkeelle Hapon pohjoispuolella. Kukaan ei jäänyt vyöryyn eikä loukkaantunut. Onneksemme! Nyt odotellaan rauhassa stabiilimpaa jaksoa ja juodaan lattea.
Lattea keli.
Patrick, Hiro ja Mi-chan
Patrick "dad" on hemmotellut meitä talviperheen lapsia ja kehittynyt melkoiseksi baristaksi. Minua harmittaa, ettei täällä ole kunnollista uunia, missä voisin paistaa kakun. Porkkanakakun tai suklaakakun tai muffinsseja tai marjapiirakan! Aah, mitä herkkuja nyt milloinkin tekee mieli.





Maanantaina käytiin Hanskin kanssa Naganossa retkellä. Zenkojii-temppelin sisällä oli kylmä ja taisin vilustua uudestaan. Mutta olipa kiva päivä ja visiitti. Shoppailut jäi vähälle, kun kaikki tuntuu niin kalliilta. Eilen vietettiin ystävänpäivää ja tehtiin ruotsalaissuomalaisporukalla lihapullia ja muusia. NamiiQ!

Zenkoji ja Hannele
Oon ollu mäessäkin toki. Eilen kroissantilla ja yks päivä bongaa aasikoiria ja samalla leikkimässä kissaa ja hiirtä skipatrollin kanssa. Huonostihan siinä kävi ja jäätiin kiinni. Hissilippu säilyi kuitenkin, mutta pidetään nyt taukoa eikä mennä metsiin minne ei saa mennä. Oli muuten kerran mieletön voittajaolo, kun oltiin Cortinan hissijonossa ekana ja ekassa tuolissa ja varmaan ekana myös onsenissa. Hehee. 


Ykkönen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti